Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan postitse kirjeenä tai pakettina. Minimitilaus on 5 euroa.

Nettipuodin toimitusmaksuissa on kolme vaihtoehtoa:

  • kirje 1,90 €
  • maxikirje 5.00 €
  • postipaketti 7,90 €

Ilmoitetut toimituskulut koskevat Suomea ja muihin maihin toimituskulut katsotaan erikseen tapauskohtaisesti.

Tilaukset maksetaan etukäteen Taide Miloun tilille. Kun maksu on saapunut, mahdolliset sommitelmat laitetaan näytille ja vasta sitten tuote lähtee valmistukseen. Sommitelma kuuluu tilaukseen.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on keskimäärin kolmesta päivästä pariin viikkoon. Uniikkien mittatilaustuotteiden toimitukset sopimuksen mukaan (normaalisti 2- 6 viikkoa).

Muotokuvissa toimitusaika sovitaan erikseen. Normaali toimitusaika on n. 1-3 kk, työn vaativuudesta. sesonkiajoista ja muista töistä riippuen.

Mikäli kyseessä on kiireellinen tilaus, esimerkiksi lahjaksi, kerro se tilauksen yhteydessä.

Tietosuoja

Emme luovuta asiakastietoja edelleen suoramainontakäyttöön!

Maksutavat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron: muotokuvat 10 % ja muut tuotteet 24 %.

Ennakkomaksu tilisiirtona

Kun maksu saapuu tilillemme, tuotteet siirtyvät valmistukseen. Tilaus raukeaa, mikäli sitä ei makseta kolmen viikon kuluessa tilaushetkestä.

Tuotteiden palauttaminen

Takaamme toimitettujen tuotteiden virheettömyyden. Mikäli saat rikkinäisen tai muutoin puutteellisen tuotteen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä 14 päivän kuluessa. Ota yhteyttä myös, jos muutat mieltäsi jo tehtyjen ostosten suhteen, mieluiten jo ennen kuin tuotteet on lähetetty. Sinulla on täysi 14 päivän palautusoikeus.

MUISTA, että käytettyä tuotetta ei voi palauttaa, ellei siinä ole selvää virhettä. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Muut ehdot

Mikäli Taide Miloun internetsivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen perusteella. Ilmoitamme asiakkaalle etukäteen, mikäli hinta poikkeaa tilauksen yhteydessä ilmoitetusta hinnasta. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.