Posted on

bisnestä

Muotokuvat

Kuvittaja, graafikko, taiteilija, kädentaitaja, yrittäjä ja ikuinen opiskelija...

Onko liikaa? Ei toki. Tuo kaikki kuuluu tähän työhön. Lisäksi on harrastukset, jotka liittyvät pitkälti stressin minimoimiseen, kodin laitto, koira, jooga jne. Luojan kiitos, että ei ole omia lapsia!

 

Kun ahertaa  voita leivän päälle, sitä pohtii omia suhtautumisia moniin asioihin. Tähän valtavaan tietovirtaan, informaatioruuhkaan, rahaan ja elämisen taitoon. Mihin meidän aikaa viedään, oleellisesta epäoleelliseen?
FB muuttaa jatkuvasti algoritmejään, se turhauttaa, koska monta vuotta mennyt opiskellessa, että on päässyt tähän pisteeseen – ja sitten muuttuu ja otetaan pois se pienikin näkyvyys josta jo on ehtinyt iloita.  Lisäksi tämän tyyppiselle yrittämiselle nämä somekanavat ovat olleet todella tärkeitä markkinointiväyliä. 

 

Opiskelua  Instan, Pinterestin, Twitterin, You Tuben sun muitten parissa. Ja nyt uutena VERO. Välillä vaan ei voi olla miettimättä sitä, että mikä näistä on liikaa, koska on liikaa, mitä seuraavaksi? 

 

 

Toivomuslistalleni voisin kirjata managerin, mentorin tai ihmehenkilö MacGyverin – joku joka tekis ihmetekoja markkinointipuolella ja saisi minun firmani lentoon.