Kello omilla kuvilla

55.00 65.00 

Taiteellisesti sommiteltu kello omista tärkeistä kuvistasi tai kuvastasi.

Kellomateriaali: MDF-levy painokuvalla, laadukas saksalainen Junghans – koneisto
Viisarien malli vaihtelee saatavuuden mukaan.

Omien kuvien hinta on 5 €/kpl ja voit ladata niitä 1-5 kpl.

  1. Valitse kellon koko (29 cm, 35 cm tai 58 cm) ja lataa kuvat.
  2. Mikäli haluat samaan kelloon enemmän kuvia (6 kpl tai yli) kuin mitä tähän saa ladattua, tilaa tämän tuotteen lisäksi myös Lisäkuvatilaus.
  3. Valitse toimitustavaksi paketti
  4. Tällä sivulla olevat mallikuvat ovat asiakkaiden tilauksista, katso ideoita kuvista.  Kellot ovat siis vain mallina, ei myytävänä

Kuvien lataus

(max file size 128 Mt)

(max file size 128 Mt)

(max file size 128 Mt)

(max file size 128 Mt)

(max file size 128 Mt)

Lisätietoja

Tekstit, fontit ja sävyt voidaan valita oman makusi mukaan. Kirjoita toiveesi tähän.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Painokuvalla toteutettu kello mittatilaustuotteena omilla kuvillasi. Visioi kellosta oman näköinen

Koneistona laadukas saksalainen Junghans.
Lue tarkasti koneistoon liittyvät ohjeet, jotka saat tuotteen mukana. mm.
– Tarkista pikkuruuvi ja kiristä tarvittaessa.
– Taivuta kellon viisarit kulkemaan suoraan
– Voit tilata myös pelkän kellonteko pakkauksen, saat materiaalit, pohja, koneisto, viisarit.Voi maalata pohjan tai liimata siihen lehtikuvia, tapettia, paperia, oman tulosteen ym. Hinta pakkaukselle on 35 e. (kysy tätä erikseen, kaupassa ei ole vielä mahdoillisuutta tilata tätä)

Suunnittelu

Kaikki mittatilauksena valmistettavat tuotteet löydät mittatilaus-sivulta. Voit tilata mittatilauksena:

  • Taide Miloun mallistosta
  • Yhdistelemällä eri rotuja ja eläimiä
  • Oman lemmikin valokuvalla

 

Sopiva kuvan koko kelloon on n. 300 kt – 2 Mt ( kuva voi olla ihan mitä vain muutakin, jos on liian suuri, et saa lähtemään kuvaa tai jos liian pieni, kerron siitä kyllä). Kuville tehdään kuvankäsitelyä, ne rajataan ja sommittellaan, punasilmäisyys muokataan pois ja jopa takut ja pannat saadaan piiloon –  toiveittesi mukaan.

Omien kuviesi lisäksi voit maksutta käyttää kaikkia Miloun malliston kuvituksia, eläimiä, kukkia, maisemia jne. Kannattaa kysellä mahdollisuuksia tai kertoa oma visio. Mallistossa on paljon monenlaista, kaikki kuvat eivät löydy täältä galleriasta.
Huomioi sekin, että pystyt tilaamaan muitakin tuotteita samoilla kuvilla, ilman lisäkuvankäsittelymaksua, vaikka sommitelma olisikin vähän erilainen.

Mikäli haluat tilata samaan kelloon enemmän kuin viisi kuvaa, lataa ne Lisäkuvatilaus-sivun kautta.

Painoteknisistä syistä värisävy ei ole välttämättä ole täysin sama kuin miltä kuva on näyttänyt laiteesi näytöllä. Printeissä on UV, suoja sekä lakkakerros.
Mikäli kuva ei ole itse ottamasi, varmista ennen kuvan lataamista, että sinulla on siihen käyttöoikeudet. Kysy lupa kuvan ottajalta tai tekijältä.

Kaikki aiheet käyvät: lemmikit, ihmiset, autot, talot, maisemat…

Lisätilaukset helposti

Asiakkaan omista kuvista tehtyjä tuotteita tehdään ainoastaan tilatut kappaleet, joten ne ovat uniikkeja, eivätkä tule mallistoon tai mihinkään muuhunkaan käyttöön. Voit itse silti tilata samoista kuvista jatkossakin tuotteita, joko itsellesi tai lahjaksi – kuvat ovat valmiina Taide Miloun arkistoissa noin vuoden.

Toimitus ja palautus

Mittatilaustuotteista laitetaan kuva nähtäville sähköpostiin ennen tuotteen valmistusta. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitustapana paketti, johon kuuluu seuranta. Toimitusaika vaihtelee, pääsääntöisesti toimitus aika on n. kaksi viikkoa,
mutta varaudu pidempäänkin aikaan, joten KERRO – mikäli on tärkeää saada tuote nopsasti. Kiireisissä tapauksissa kannattaa siis varmistaa toimitusajankohta aina erikseen.

Katso malleja ja muitakin kuulumisa Facebookista, Instasta ja Tik Tokista 🙂

Lisätiedot

Koko

29 cm, 35 cm, 58 cm

Saatat myös pitää...