Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitus

Toimitusaika

 Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 7-14 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat uniikkeja tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 4-8 viikkoa.

Toimitus on pääosin sopimuksen mukaan. mm. Mittatilauksena kudottavien tuotteiden ja suurempien kello kokojen kohdalla, ne vaativat aina useampien metrien tilaamista kerralla ja tämän takia tilauksia pitää olla paljon, jotta voi laittaa kutomoon tai painoon malleja.

Tilausten takana häärii vain yksi Milla, joten joskus voi mennä yli sallitun ajan, josta kerrotaan jos siltä näyttää, mutta toisaalta voi olla mahdollista  saada matkaan päivässäkin, joten kaikesta kannattaa kysyä etukäteen.
Milla tekee myös keikka- ja kuvitustöitä, joten Miloun tuotevalmistus ajoittuu ns. ”tyhjiin” hetkiin.

Mikäli kyseessä on kiireellinen tilaus, esimerkiksi lahjaksi, kerro se tilauksen yhteydessä!

Toimituskulut

Nettipuodin toimitusmaksuissa on kaksi eri vaihtoehtoa ja ne määräytyvät tilauksen painon mukaan:

  • kirje 3,50 €
  • postipaketti 5,90€

Ilmoitetut toimituskulut koskevat Suomea. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Muihin maihin toimituskulut katsotaan erikseen tapauskohtaisesti. Ulkomaille tilatessa, valitse toimitustavaksi Nouto niin olemme yhteydessä sinuun ja vahvistamme kulut erikseen.

Palautukset ja reklamaatiot

Takaamme toimitettujen tuotteiden virheettömyyden, ja sinulla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Mikäli saat rikkinäisen tai muutoin puutteellisen tuotteen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä ennen palautuksen tekemistä. Ota yhteyttä myös, jos muutat mieltäsi jo tehtyjen ostosten suhteen, mieluiten jo ennen kuin tuotteet on lähetetty.

Muista, että käytettyä tuotetta ei voi palauttaa, ellei siinä ole selvää virhettä. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tietosuoja

Emme luovuta asiakastietoja edelleen suoramainontakäyttöön! Tutustu rekisteriselosteeseen.

Muut ehdot

Mikäli Taide Miloun internetsivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen perusteella. Ilmoitamme asiakkaalle etukäteen, mikäli hinta poikkeaa tilauksen yhteydessä ilmoitetusta hinnasta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Joustoraha ja Euroloan.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Jousto: Jousto lasku ja osamaksu
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.
Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta