Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitus

Toimitusaika

 Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 7-14 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat uniikkeja tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 4-8 viikkoa.

Mikäli kyseessä on kiireellinen tilaus, esimerkiksi lahjaksi, kerro se tilauksen yhteydessä!

Toimituskulut

Nettipuodin toimitusmaksuissa on kaksi eri vaihtoehtoa ja ne määräytyvät tilauksen painon mukaan:

  • kirje 4 €
  • postipaketti 8€

Ilmoitetut toimituskulut koskevat Suomea. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Muihin maihin toimituskulut katsotaan erikseen tapauskohtaisesti. Ulkomaille tilatessa, valitse toimitustavaksi Nouto niin olemme yhteydessä sinuun ja vahvistamme kulut erikseen.

Palautukset ja reklamaatiot

Takaamme toimitettujen tuotteiden virheettömyyden, ja sinulla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Mikäli saat rikkinäisen tai muutoin puutteellisen tuotteen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä ennen palautuksen tekemistä. Ota yhteyttä myös, jos muutat mieltäsi jo tehtyjen ostosten suhteen, mieluiten jo ennen kuin tuotteet on lähetetty.

Muista, että käytettyä tuotetta ei voi palauttaa, ellei siinä ole selvää virhettä. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tietosuoja

Emme luovuta asiakastietoja edelleen suoramainontakäyttöön! Tutustu rekisteriselosteeseen.

Muut ehdot

Mikäli Taide Miloun internetsivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen perusteella. Ilmoitamme asiakkaalle etukäteen, mikäli hinta poikkeaa tilauksen yhteydessä ilmoitetusta hinnasta.

Maksaminen

Tilisiirrolla suoraan taidemilou tilille, jolloin lasku tulee tilauksen yhteydessä sähköpostiisi tai Visma Payn monipuolisilla maksutavoilla.

Visma Pay:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.
MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta